Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

 

MAKSUTON

WIFI

 Kanalinnun pyyntiä Ruotsin puolella.

 

 

 Lähde kanssamme kanalinnun metsästykseen Pohjois-Ruotsiin! Suomen poukkoilevien metsästysaikojen vastapainoksi on mukava suunnata jahtimatkat vakaisiin Ruotsin oloihin. Hyvät ja tasaiset lintukannat vuodesta toiseen takaavat unohtumattomia erä-elämyksiä naapurimaassamme.

Pitkä jahtiaika 25.8 - 31.1 antaa hienon lähtökohdan linnustukselle. Voit pyytää sulalta maalta loka-marraskuun vaihteeseen ja sen jälkeen lumelta aina tammikuun loppuun asti. Toppjakt (latvalinnustus) tammikuun pakkasissa ja lumisissa maisemissa on metsästäjälle upea kokemus.

Käytettävissä olevat metsästysalueet sijaitsevat Pajalan yhteismetsän alueella, alle tunnin ajomatkan päässä majoitustiloista. Vaihtelevat maastot tarjoavat loistavat puitteet alku- ja loppusyksun jahtiin.

 

 Ohjeita Ruotsissa metsästäville:

 

  • Voidaksesi metsästää Ruotsin puolella tarvitset Ruotsin valtion metsästysluvan sekä alueluvan. Valtion luvan voit tilata helposti itse netin kautta , me haemme alueluvan Pajalasta (aluelupaa ei voi tilata etukäteen vaan se on ostettava Pajalasta).
  • Ruotsiin vietävästä aseesta on tehtävä ilmoitus Ruotsin tullille (Tullverket).